Cetelem půjčka na auto (nové a ojeté)

Jdete si právě koupit auto? Co však dělat v případě, když nemáte k dispozici celou částku? Jistě většině z nás přijde jako první na rozum půjčka na auto. Jedna z největších a nejlepších nebankovních společností v České republice - Cetelem má také ve své nabídce kromě nákupů na splátky a jiných úvěrů i půjčku na nové i ojeté auto. Kolik si můžete s touto půjčkou půjčit a jaké má tento úvěr podmínky? Čtěte dále.

Půjčka na auto je určena výhradně na koupi nového nebo ojetého automobilu, motorky, nebo čtyřkolky. Získat nové vozidlo můžete díky Cetelem až 1000 000 Kč. Avšak nad tuto částku je společnost Cetelem oprávněna od Vás žádat ručitele. Cetelem půjčku na auto můžete splácet až 84 měsíců. Vyzkoušejte mimořádně užitečný nástroj na stránce Cetelem. Pomocí kalkulačky si můžete spočítat výši splátek a dobu splácení a díky těmto informacím se můžete snadněji rozhodnout, zda se Vám tento úvěr vyplatí.

Další výhodou je i výhodné Povinné Zákonné Pojištění (PZP), které připravila společnost Cetelem ve spolupráci s portálem hotpoistenie.sk. Díky této spolupráci mají klienti šanci porovnat ceny různých PZP od více pojišťoven a tak si mohou vybrat to nejvýhodnější pojištění pro ně.

Jaké jsou podmínky pro vyřízení půjčky na auto Cetelem?

Dobrá zpráva je, že podmínek není až tak mnoho. V podstatě jsou to všechno klasické body, které by měl logicky očekávat každý žadatel o půjčku na auto. Žadatel musí mít v době žádosti o úvěr minimálně 18 let a musí být způsobilý k provádění právních úkonů. Také musí mít trvalé bydliště na území ČR a je občanem České republiky. Žadatel o Cetelem půjčku na auto musí být schopen prokázat svůj pravidelný příjem, ať už jako zaměstnanec, nebo živnostník a jeho příjem by měl být zdaněn v České republice.
Jaké doklady si má žadatel o úvěr přichystat?

Když budete vyřizování půjčky řešit bez osobní návštěvy, spolu s podepsanou smlouvou o půjčce budete muset odeslat fotokopii občanského průkazu - i přední i zadní strany. Také odešlete vyplněný dotazník společnosti Cetelem a potvrzení o Vašem příjmu. Pokud výplatu dostáváte na účet postačí dva poslední výpisy z účtu a pokud dostáváte mzdu v hotovosti, odešlete kopie dvou posledních výplatních pásek.

Jak vypadá proces vyřízení půjčky na auto od Cetelem?

Je to úplně snadné. Můžete si o úvěr požádat telefonicky, nebo online a nemusíte nikam chodit. Vše můžete vyřešit z pohodlí Vašeho domova. Pokud si zvolíte internetovou žádost o půjčku, v tomto případě postačí, pokud vyplníte formulář, který najdete na oficiální stránce společnosti Cetelem. Když ho odešlete, již do pár minut se dozvíte předběžnou zprávu, zda Vám byl úvěr schválen, nebo ne. Poté obdržíte přes internet smlouvu o půjčce, kterou si vytisknete av případě souhlasu se všemi podmínkami ji podepíšete a spolu se všemi potřebnými dokumenty ji odešlete do Cetelem. Obvykle do tří dnů od obdržení Vámi podepsané smlouvy Vám přijdou peníze na účet. Samozřejmě, tento způsob doporučujeme hlavně těm klientům, kteří již mají zkušenosti s online žádostmi o půjčku, nebo je preferují před jinými možnostmi. Pokud se Vám online žádost zdá být neosobní, nebo ve Vás vzbuzuje nedůvěru, pak můžete zavolat přímo do společnosti Cetelem ao půjčku požádejte telefonicky. Takto budete mít možnost se zeptat na vše, co Vám není jasné a budete mít díky osobnímu kontaktu lepší pocit.