ZUNO půjčka - jak si půjčit od ZUNO banky

ZUNO půjčka je další produkt, který přibyl do portfolia ZUNO banky. Pokud se ocitneme ve finančních obtížích, obracíme se na nebankovní společnosti, nebo banky s prosbou o půjčku. Snažíme se udělat si průzkum trhu, vybrat si tu nejvýhodnější půjčku. Mezi ty nejlepší a nejdostupnější patří online ZUNO půjčka, jejíž poskytovatelem je internetová banka ZUNO. Tuto banku znají zejména mladší klienti, kterým se rozhodla vyjít vstříc a tak všechny úkony klienti mohou vyřizovat z pohodlí svého domova, aniž by někam museli chodit. Pokud máte pochybnosti a internetové banky se Vám zdají být nespolehlivé, nemusíte se obávat. Za ZUNO stojí silná rakouská banka Raiffeisen, která se nachází mezi sto nejlepšími bankami na celém světě. Lidé si často zvolí půjčku z této banky hlavně kvůli tomu, že ji dostanou zcela bez poplatků a právě pro tento fakt patří ZUNO půjčka k nejoblíbenějším půjčkám na domácím trhu a patří k těm úvěrům, které Vám jistě schválí, pokud splňujete všechny podmínky.

Půjčka od banky ZUNO je vlastně bezúčelový spotřební úvěr a poskytuje se od 10 000-500 000 Kč . Pozitivní zprávou je, že nemusíte shánět ani jistotu, ani ručitele. Kromě toho, netřeba ani dokladovat účel půjčky. Takže ať je už Váš důvod půjčení si peněz jakýkoliv, nikomu ho nemusíte zdůvodňovat. Pokud Vám půjčku schválí, peníze jednoduše můžete použít na cokoliv chcete. Dobré zprávy ale nekončí. Při ZUNO půjčce neplatíte poplatky za získání a vyřízení půjčky, dokonce ani měsíční poplatky. Stačí, když každý měsíc vyplatíte svou splátku a tím starosti končí. Ale co úroky? ZUNO banka se zavázala, že úroky nebude měnit po celou dobu splácení půjčky, takže zůstanou stále stejné. Proto se nemusíte bát navyšování úroků.
Zdroj: zuno.sk




Když se už nemůžete dočkat, kdy si požádáte o půjčku v ZUNO bance, na chvíli se zastavte. ZUNO půjčku nedostane každý, kdo si o ni požádá. Proto před vyplněním žádosti si ověřte, zda splňujete následující podmínky.

ZUNO půjčka a podmínky získání:

    klient ZUNO banky

    věk 21-65 let

    žadatel musí být zaměstnán, důchodce, nebo OSVČ, přičemž měsíční příjmu nemůže být nižší než 7 500 Kč

    žadatel musí mít trvalý pobyt v České republice

Pokud sháníte ZUNO půjčky pro nezaměstnané, tak na to si budete muset ještě nějakou dobu počkat (pokud se vůbec dočkáte). Jaké doklady potřebujete k ZUNO půjčce? Když už jste klientem ZUNO banky, o půjčku si požádáte v administračním rozhraní, ve kterém používáte online banking. Pokud jste OSVČ, musíte k žádosti přiložit doklad, který potvrzuje zaplacení daně. Pokud jste zaměstnanec, budete potřebovat tři výpisy z účtu na který Vám chodí pravidelná mzda. Všechny dokumenty, které potřebujete na schválení půjčky bez problém odešlete přes internet spolu se všemi nezbytnými informacemi a pak už jen počkáte, jestli Vám zaměstnanci ZUNO schválí půjčku. Pokud ano, smlouvu o půjčce podepíšete pomocí SMS - opět, nemusíte nikam chodit. Pokud patříte k odpovědným lidem, určitě myslíte i na nečekané situace. Nikdo si nemůže být jistý svou prací a tím, že i nadále bude mít pravidelný příjem. Proto v takových situacích je výhodné si doobjednat pojištění půjčky, které Vám přijde vhod v případě ztráty zaměstnání, nebo pracovní neschonosti.
Jak si vybavit půjčku od ZUNO banky? Podívejte si toto krátké video a je hned získáte ucelenou představu:


Jaká bude výše jednotlivých splátek? Tuto informaci si můžete vypočítat pomocí ZUNO kalkulačky. Pokud patříte k lidem, co užměli ZUNO půjčku, velmi pomůžete ostatním uživatelům, kdyžse o své zkušenosti podělíte v komentářích. Nestyďte se, a napište jakou máte zkušenost s půjčkou od ZUNO.
TOPlist TOPlist