Home Credit půjčka

Společnost Home Credit je známá po celém světě a patří k jednotkám v poskytování spotřebitelských úvěrových a úvěrových produktů. Na Český trh vstoupila společnost Home Credit v roce 1997 což odkazuje na její dlouholetou historii a patří k nejlepším firmám na domácím trhu, které se zaměřují na poskytování spotřebitelských úvěrových a úvěrových produktů. Home Credit má ve své nabídce širokou škálu úvěrových produktů - nákupy na splátky, úvěry na auta, kreditní karty, revolvingové úvěry, hotovostní půjčky. V tomto článku si více povíme právě o půjčkách.

Home Credit půjčka je jeden z nejoblíbenějších produktů společnosti Home Credit. Patří mezi spotřebitelské úvěry a to, že ji poskytuje tak velká a stabilní společnost jí dává spoustu výhod, díky čemuž ji vyzkoušelo už nesmírné množství klientů.

Jaké jsou výhody Home Credit půjčky?

    Půjčku si vyřídíte zcela zdarma a bez zbytečných poplatků.

    Není nutné předkládat doklad o využití půjčky, takže jí můžete financovat vše, co jen budete chtít.

    Home Credit půjčka nabízí možnost předčasného splacení, takže nejste fixovaní na termín uvedený ve smlouvě o půjčce. A nejen to. Půjčku můžete splatit bez dodatečných poplatků.

    Vedení půjčky je také zcela zdarma.

    Doba splácení se pohybuje v rozmezí 24 - 84 měsíců.

    Možnost připojištění půjčky proti neschopnosti splácení, takže jste krytí v případě nemoci, ztráty zaměstnání, invalidity či smrti, kterou zapříčinila nemoc, nebo úraz.

    Nepotřebujete ručitele.

    V případě nespokojenosti můžete půjčku zrušit do jednoho měsíce od uzavření smlouvy.

Zdroj: zencart.sk

Jak probíhá vyřízení půjčky Home Credit?

Opravdu to není nic těžké. V podstatě si stačí předem připravit pár dokladů, vyplnit online formulář, který má tato společnost na stránce, nebo přímo tam přímo zavolejte. V každém případě se s Vámi spojí operátor, který od Vás bude potřebovat pár informací, proto mějte požadované doklady nachystané. Budete potřebovat dva doklady tožnosti, které jsou stále platné, čili mějte po ruce občanský průkaz a ještě jeden průkaz totožnosti, jako pas, řidičský průkaz, nebo rodný list. V případě, že jste zaměstnanec, operátor se Vás bude ptát na informace o Vašem zaměstnání, pokud jste v důchodu budete potřebovat doklad o důchodovém výměře a když podnikáte, budete muset poskytnout údaje o Vašem podnikání. Nejdůležitější podmínkou, kterou musíte splnit je, abyste měli 18 let a měli zajištěn stálý a pravidelný příjem.