Půjčky na občanský průkaz

Možností jak získat půjčku, nebo typů půjček je neskutečné množství. Ale co tak možnost získání půjčky na občanský průkaz? Že jste o tom ještě nic neslyšeli? To nevadí, pokračujte ve čtení a hned se dozvíte více. V první řadě pokud doufáte, že někde získáte půjčku pouze za základě toho, že předložíte občanský průkaz, v tom případě Vás asi zklameme. Taková půjčka jednoduše neexistuje. Pro bankovní sektor jsou takové půjčky úplné tabu a při nebankovních společnostech budete potřebovat více dokumentů a dokladů, jak jen občanský průkaz. Takže půjčky na občanský průkaz, nebo půjčky na op jsou ve skutečnosti jen mýtus, který vytvořil nebankovní sektor. Je to podobně jako s půjčkami pro všechny a úvěry pro každého. Nebankovní společnosti se snaží vytvořit iluzi, že takovou půjčku získá kdokoli, kdo vlastní občanský průkaz, avšak to je jen jeden z dokumentů, které budete potřebovat během vyřizování jakékoliv půjčky. Pokud jste si už někdy vyřizovali úvěr, ať už v bance nebo v nebankovní společnosti, téměř okamžitě od Vás žádali občanský průkaz, neboť bez něj byste se daleko nedostali, protože slouží k Vaší identifikaci.

Jelikož zoufalý člověk, který nutně potřebuje peníze hledá jakýkoliv způsob, díky kterému by získal potřebnou finanční injekci a nebankovní sektor se vysloveně zaměřuje na takových lidí v nouzi. Taková klientela je již tradičnější méně solventnější, nemá pravidelný příjem, má záznam v registru dlužníků a pro tyto skutečnosti je pro ně téměř nemožné získat úvěr od banky. Proto se nebankovní sektor chopil šance a nabízí takovým lidem jednoduché a snadné půjčky, které mnohdy vyřídíte během pár minut. Na co však neupozorňuje v reklamách jsou vysoké úroky a množství zbytečných poplatků. Mezi takové patří i půjčky na občanský průkaz.

Zdroj: cbc.ca
Tato v podstatě neexistující forma úvěru má mnoho podob. Mohou to být půjčky přes internet, půjčka bez registru, nebo půjčky bez dokládání příjmu. Výhodou těchto půjček je jejich rychlost a jednoduché vyřízení. Banky si dlouho ověřují bonitu klienta a vyžadují i ​​náročné podmínky, které musí splňovat každý, komu půjčku schválí. Banky jsou důvěryhodným partnerem při úvěrech, ale stejnou důvěryhodnost požadují také od své klientely az toho vyplývá, že ne každý dostane v bance úvěr. Tento fakt hraje ve prospěch nebankovního sektoru. Právě díky rychlosti a jednoduchosti vybavení získalo mnoho úvěrů z nebankovních společností lidové pojmenování půjčky na občanský průkaz. Mezi další plusy patří, že poskytovatel půjčky od Vás nebude vyžadovat potvrzení o příjmu, nebo nebude Vás hledat v registru dlužníků a mají šanci tento úvěr získat i studenti, důchodci, nebo maminky na mateřské dovolené. Jako všechno, tak i půjčka na občanský průkaz má své nevýhody. Nepočítejte, že si budete moci takto půjčit vyšší částky, takové půjčky slouží na nižší částky. Také se musíte připravit na vyšší úroky a množství poplatků.


Co budete potřebovat na vyřízení půjčky na občanský průkaz?
Většina společností, které figurují v nebankovním sektoru Vám půjčí peníze, pokud předložíte alespoň dva doklady totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, rodný list, nebo cestovní pas). Samozřejmostí je i minimální věk žadatele 18 let.