ZUNO refinancování půjčky

ZUNO refinancování půjčky je další zajímavý produkt ZUNO banky. Když si představíme proces vyřízení půjčky, ihned se nám vybaví zdlouhavé papírování, sbírání dokladů, dokumentů a proto pocítíme jakousi úlevu, když nám půjčku schválí a přijdou nám peníze na účet. Zde se však častokrát komplikace teprve začínají. Ve stresu lidé častokrát podepíší i to, co nechtějí a proto nebývá překvapením, pokud klienti při splácení půjčky zjistí, že platí prehané poplatky, nebo vysoké úroky a nejraději by takovou půjčku vyměnili za jinou. Dobrou zprávou je to, že se to dá. Vyzkoušejte refinancování půjčky od ZUNA.

Pokud toto slovní spojení slyšíte poprvé a ptáte se, že co znamená refinancování, hned Vám to vysvětlíme. ZUNO refinancování půjčky je de facto velmi výhodný produkt, kterým nahradíte svou nevýhodnou půjčku za jinou, s výhodnějšími podmínkami. Refinancování půjček využívají zejména lidé, kteří při splácení půjčky zjišťují, že se nechali nalákat na nevýhodnou smlouvu a hledají z této situace východisko. Když si refinancujete svou starou půjčku tou od ZUNO banky, můžete na nesmyslných poplatcích ušetřit až několik stovek eur a to už stojí za úvahu, no ne? Když Vás zajímá, jak to funguje, budete překvapeni, jaké je to jednoduché. Mnoho lidí by chtělo zkusit refinancování půjčky, ale myslí si, že celý proces vybavení musí být nesmírně komplikovaný. Opak je však pravdou. V ZUNO se snaží vyjít co nejvíce svým klientům vstříc a proto i ZUNO refinancování půjčky funguje velmi jednoduše. I když ostatní banky si potrpí na papírování, v ZUNO se chovají zcela opačně. Na ZUNO refinancování půjčky Vám postačí stará úvěrová smlouva. Pokud by byly potřeba další dokumenty, zaměstnanci této banky se Vám ozvou a vyžádají si je od Vás. Samozřejmě, jak to bývá v této internetové bance zvykem, nemusíte nikam chodit. Všechny dokumenty můžete pohodlně nahrát a odeslat v online bankingu.
Zdroj: zuno.cz
Pokud ještě stále váháte, protože se bojíte, že se namočíte do další pasti, můžeme Vás uklidnit, že to Vám opravdu nehrozí. Když jste klientem ZUNO banky víte, že tato společnost si potrpí na transparentní zacházení s klientem, neboť vědí, že jen spokojený klient se vždy vrátí a bude jejich služby doporučovat i svým přátelům a známým. Takže pokud máte strach, že půjčku přeplatíte navzdory nižším úrokem, nemusíte se obávat. V ZUNO Vám neprodlouží dobu splácení, dokud o to sami nepožádáte a výše úroků zůstává stále stejná po celou dobu splácení.

Pokud zvažujete, že byste si tímto spůsobem přefinancovali hypotéku, leasing, nebo úvěr ze stavebního spoření, v tom případě Vás budeme muset zklamat. Pro tento účel ZUNO refinancování půjčky neslouží. Také počítejte s tím, že pokud si chcete refinancovat několik úvěrů, budete si muset poslat několik oddělených žádostí. Na každý úvěr jednu žádost. Refinancování půjček si netřeba mýlit s kosolidací úvěrů.
TOPlist TOPlist