V současnosti lidé už berou různé úvěry, půjčky jako samozřejmost, půjčují si na cokoliv. (Byty, automobily, zboží, dovolené ...) Někteří mají důvěru k bankám, jiní raději využijí nebankovní subjekty. Možností je více.

Zájemci o různé formy úvěrů, si už zvykli vyhledávat, společnosti poskytující úvěry i na internetu. A společnosti se předhánějí s ​​nejnovějšími nabídkami. Jak si správně vybrat?

Víte jaké jsou pravidla při půjčování peněz od bankovních i nebankovních subjektů?
Jak si nejlépe vybrat ze široké nabídky výhodný a nejvhodnější úvěr, půjčku, nebo hypotéku?

Určitě je množství kritérií. Asi nejdůležitější je to posuzovat podle individuálních potřeb žadatele. Nabídky společností se liší různými podmínkami pro získání úvěru, poplatky, úročením, způsob ručení, způsob splácení úvěru, flexibilitou a jiné.
Na této stránce se Vám pokusíme dát odpověď na nejzákladnější informace o půjčkách, o jejich výhodách a nevýhodách.

Spoření a investování

Když si zrovna nepotřebujete půjčit peníze, zřejmě přemýšlíte jak nejvýhodněji můžete zhodnotit své úspory. Nabízíme Vám základní přehled znalostí o investičním zlatě a investičním stříbře.

Možností správy finančních prostředků, jejich investování na peněžním a finančním trhu je mnoho. Z nabízených produktů je důležité si vybrat produkt, který nejvíce odpovídá Vašim potřebám.

Tradičními a bezpečnými formami spoření a správy finančních prostředků je jejich uložení na vkladní knížce a termínovaném vkladu. Produktem poskytujícím zajímavý výnos a jistotu je garantován vklad av případě, že máte zájem získat vyšší výnos avšak při jisté míře rizika, je možné investovat prostředky do podílových fondů.